homepaket

 

biznispaket

 

facebook

Čišćenje nameštaja

 

 

Nameštaj ima mnogo uloga u našim domovima. Osim što treba da je udoban i ukrašava životni prostor, nameštaj ima svoju vrednost, te je potrebno da što duže zadrži funkcionalnost i lep izgled.  Takođe je veoma bitno da nameštaj ne postane izvor zdravstvenih problema. Imajući sve ovo u vidu tepih servis Bran.co pruža vrhunske usluge čišćenja svih vrsta nameštaja.

Zaposleni u tepih servisu Bran.co koji rade na čišćenju mebla, kože, eko kože poseduju bogato iskustvo u radu sa svim tipovima materijala, čak i onim najosetljivijim.

Koristeći profesionalne alate i hemijska sredstva za čišćenje, tepih servis Bran.co obezbediće maksimalnu čistoću i zaštitu Vašeg nameštaja.

Nameštaj je poput tepiha veoma važan detalj u izgledu Vašeg stana. Koresteći PH neutralnu hemiju očistićemo Vaš mebl, izvući dubinsku prljavštinu ne ostavljajući ništa osim čistoće i prijatnog mirisa.

Ako imate kožni nameštaj učinićemo da prljavština nestane a specijalnim pastama vratiti koži elastičnost i sjaj.

Hemijska sredstva koja koristimo za čišćenje nameštaja su renomiranih proizvođača a posle našeg tretmana ne samo da dobijate vizuelno čistu garnituru intenzivnih boja već ste zaštićeni od grinja i bakterija u periodu od tri do šest meseci, posle kog perioda tretman treba ponoviti.

Svakim ponovnim tretmanom tepih servis Bran.co obezbeđuje odsustvo negativnih mirisa, sitnih i oštrih nečistoća koje doprinose ubrzanom propadanju Vašeg nameštaja, raznih bakterija i grinja koji mogu biti uzročnici mnogih alergija, vraćamo boju i svežinu i produžavamo vek trajanja nameštaja od mebla i kože.

ienje nametaja